O nama

O nama

Kemoboja-Dubrava d.o.o. posluje samostalno u 100%-nom privatnom vlasništvu od 1997. godine, a danas broji 20 zaposlenih za koje slobodno možemo reći da čine jednu zadovoljnu i uspješnu poslovnu obitelj u kojoj se kombinira iskustvo starijih zaposlenika i ideje novih zaposlenika, što zajedno i jedne i druge čini motiviranima.

Naše poduzeće prisutno je na tržištu maloprodaje, veleprodaje i javne nabave, ne samo sa širokim spektrom boja, već i sa širokom paletom proizvoda kao što su kemijska i mehanička sredstva za čišćenje, građevinski materijali, sitni alat i željeznarija, HTZ oprema, proizvodi od plastičnih masa (folije, vreće raznih namjena), rezani materijali (tepisoni, topli pod, tapete, samoljepljive folije, spužva, stolnjaci, simpatex), vodovodni materijal, elektromaterijal, vrtni program, papirnati higijenski materijal, auto program i ostala roba široke potrošnje za kućanstvo te je kao takvo nezaobilazan poslovni subjekt u svom segmentu djelovanja.

Ukratko, kod nas ćete naći nešto za svaki dio svog prostora ili rada!

Vizija

Naša vizija je biti moderno poduzeće na tradicionalnim temeljima koje je u korak s digitalizacijom i ostalim trendovima u trgovini i koje svojim djelovanjem pridonosi kvaliteti života i rada naših kupaca i zaposlenika.

Misija

Naša misija je graditi i održavati dugoročne odnose s našim kupcima i dobavljačima odgovarajući na nove potrebe, trendove, prilike i mogućnosti na tržištu.

Strategija

Naša strategija je maloprodaja i veleprodaja širokog asortimana povezanih proizvoda koji uz naše stručne savjete rješavaju probleme u svakom kućanstvu i poslu.

Rješavamo sve kućne stručne izazove!

Budućnost

Vodilje koje nas svjesno prate u našem svakodnevnom poslovanju, kako s kupcima, tako i s dobavljačima, su: održivost, povjerenje, pouzdanost, etičnost.

Od 2019. godine u tome nas prati naš novi logo, a najveći projekt u 2019. godini je preuređenje našeg prodajnog centra u zagrebačkoj Dubravi, čijih preko 500 m2 svakako morate posjetiti. Osim novouređenog prostora, u centru su prisutni novi proizvodi i brendovi, sukladno stalnom osluškivanju potreba naših kupaca i potrošača.

O tvrtci

Kemoboja-Dubrava d.o.o.
OIB: 64021574271
MB: 1245805
IBAN: HR4023600001101228913 Zagrebačka banka

Zapošljavamo

Tražimo proaktivne trgovce spremne na izazove koje prodaja nosi sa svojim novim trendovima!

Ukoliko ste zainteresirani za posao u našim odjelima nabave i prodaje, računovodstva ili dostave budite slobodni poslati nam otvorenu molbu!

Sponzorstvo

GRB-RK_Dubrava3

Kemoboja-Dubrava je ponosni sponzor Rukometnog kluba Dubrava.

Reference

Mnogobrojni vrtići, škole, fakulteti, općine, udruge, obrtnici i drugi poslovni subjekti.

A najbolja referenca nam je kada vidimo osmijeh koji znači zadovoljstvo i povjerenje naših kupaca u maloprodaji pri izlasku iz naših dućana!

X